Espectacles

Cabaret

Trocos Lucos
Trocos Lucos

La companyia emergent de circ Trocos Lucos va néixer l’any 2019 per tres joves artistes madrilenys. Units pel desig de professionalitzar-se i crear un espectacle propi al voltant de la seva tècnica de circ principal: la bàscula coreana. Des de llavors i després de la creació el 2020 de Tartana, el seu espectacle de carrer, han girat per tot Espanya i Portugal a festivals tan importants com Circada a Sevilla,

Kalealdia al País Basc, La Bisbal a Catalunya, Escenes d’Estiu a Madrid, Festival de Sines a Portugal... A més han col·laborat en altres espectacles i projectes com Ethos, produït per la Comunitat de Madrid i Chisgarabís o Eneida, produït per La Jove Companyia i el Teatre Circo Price.

També han col·laborat en esdeveniments de formació i altruistes amb entitats com l’Escola de Circ Carampa, Pallassos a Rebel·lia, Pallassos sense Fronteres i Madpac. Actualment la companyia està formada per quatre integrants i segueixen de gira amb l’espectacle Tartana, així com amb una peça curta de bàscula coreana per a gales. La seva posada en escena es caracteritza per un to desenfadat i fresc; per un diàleg entre el còmic de peculiars personatges i el risc i precisió de la impressionant acrobàcia a la bàscula coreana.

Fitxa artística
  • Codirecció i artistes: Ismael Pérez Fandos, Juan de las Casas, Guillermo Tricas i Cira Cabasés
  • Tècnica de circ: bàscula coreana